Intensivkurs Stockholm

Ta ditt körkort snabbt, enkelt och effektivt | 08-91 82 82

Utbildningar

Riskutbildning del 1

Detta är den första delen av den obligatoriska riskutbildningen som krävs för att ta B-körkort. I den får eleven möjlighet att ta del av information och diskutera olika typer av riskbeteenden i trafiken såsom distraktioner i form av medpassagerare, trötthet, stress och mobiltelefoner, rattfylleri, droger och trötthet. Vi går även genom statistik om risker och lär oss hur man på bästa sätt kan undvika dem.

Risk 1: 450 kronor (ord. pris: 595 kronor)

Riskutbildning del 2 (halkkörning)

Detta är den andra delen av den obligatoriska riskutbildningen som krävs för att ta B-körkort. Den består av en kortare teoridel samt en något längre praktisk del. Här får du känna på hur det är att köra på halt underlag och lära dig om  hur bilen reagerar vid olika typer av underlag.

Risk 2: 1900 kronor 

Handledarutbildning/Introduktionsutbildning

Detta är den kurs som krävs att du går för att ha möjlighet att bli handledare åt någon som övningskör privat. Även den som övningskör måste genomgå en introduktionskurs. Här hjälper vi dig med råd och tips om hur du på bästa möjliga sätt ska kunna hjälpa din elev att bli bättre på att köra bil samt informerar om bra kurslitteratur, krav från transportstyrelsen och övriga saker som kan komma att vara bra att kunna under övningskörningen. 

Handledarutbildning: 299 kronor

 

Boka intensivkurs redan idag hos Globens Trafikskola!