Intensivkurs Stockholm

Ta ditt körkort snabbt, enkelt och effektivt | 08-91 82 82

Om oss

Globens Trafikskola har många års erfarenhet av intensivkurser i Stockholm. Vi ligger praktiskt placerade i Globenområdet vilket gör det enkelt att ta sig in till oss från hela Storstockholm med omnejd. Våra handledare har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna hjälpa dig att ta ditt körkort och vi har många alternativ att välja mellan så att du kan hitta en utbildning som passar just dig. 

Effektivitet, omtanke, säkerhet och trygghet är ledorden i vår verksamhet. Globens Trafikskola ser till att du blir en duktig bilförare och att du trivs under hela din utbildning.

globens trafikskola

Har du några funderingar eller vill du kanske ha hjälp att hitta en utbildningsform som passar just dig? Hör av dig till oss via mail eller telefon så kan vi tala tillsammans om hur vi ska lägga upp din utbildning. Du hittar priser och övrig information enkelt här på sidan. 

Globens Trafikskola kan erbjuda våra elever en komplett förarutbildning och vi hjälper även till med att boka kunskaps- och körprov hos Trafikverket - allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att ta ditt körkort. 

 

Boka din intesivutbildning med Globens Trafikskola